Äänestys on alkanut: Nyt etsitään kesäkuvakisan voittajaa

Vesa Joensuu
Äänestys on alkanut: Nyt etsitään kesäkuvakisan voittajaa
Raahen Seutu

Raahen Seudun ja Raahelaisen kesäkuvakisa on tältä erää ohi. Kisaan tuli useita kymmeniä kuvia. Selvää on, että kesässä lukijoita viehättävät kauniit maisemat, eläimet ja lasten puuhailut. Kiitos kaikille kuvia lähettäneille! Tänä vuonna kisassa haettiin myös videoita. Videoita kisaan saapui vain kaksi.

Raahen Seudun raati on valinnut kuvista kymmenen ja nyt on teidän lukijoiden vuoro valita suosikkinne näiden kuvien joukosta. Voit äänestää suosikkiasi Raahen Seudun verkkosivuilla tai lähettämällä meille suosikkikuvasi numeron sähköpostilla osoitteeseen toimitus.raahenseutu@almamedia.fi.

Äänestä suosikkivideotasi sähköpostilla. Videot ovat nähtävillä äänestyslomakkeen perässä.

Muistathan laittaa viestiin myös omat yhteystietosi, sillä kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kilo kahvila. Äänestysaika päättyy 21.9.2017. klo 20.00.

Oikaisu: Kuvan numero 4, Kurkistelija kuusen oksalla, kuvaaja on Emilia Luoto. Pahoittelemme virhettä.

Virpi Suomelan video:

 

Reetta Ronnin video:

 

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: