Erityislapsille ja heidän perheilleen toimintaa

Raahen seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry, Omais-Oiva, Raahen seurakunta ja Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä järjestävät jo perinteiseksi muodostuneen tapahtuman Raahen seutukunnan erityislapsiperheille tiistaina 9.5. klo 17-20 Törmälän tilalla Siikajoella.

Mukana yhteistyön toteutuksessa ovat myös Oulaisten ammattiopiston Raahen ryhmän lähihoitajaopiskelijoita.

Toimintailta on tarkoitettu alle 16-vuotiaille erityislapsille, heidän alle kouluikäisille sisaruksille sekä huoltajilleen.

Tapahtumassa on muun muassa ongintaa, hevosajelua sekä alpakoiden ja kaverikoirien vierailu. Osallistuminen tapahtumaan ei edellytä virallista omaishoitajastatusta.

Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan on keskiviikkoon 3.5.2017 mennessä Omais-Oivan työntekijöille, Riitta p.044 5516 803 tai Milla p.044 5516 804.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: