Majakkaseura tuo uusia ja tuttuja elokuvia Raaheen

Pekka Väisänen
Majakkaseura tuo uusia ja tuttuja elokuvia Raaheen

Lauantain tapahtumassa esitetään Seppo Laurellista kertova elokuva.

Raahen Seutu

Suomen Majakkaseuran Majakkakiertue saapuu lauantaina 4. marraskuuta Raaheen. Esitys pidetään Raahen Ammattiopistossa kello 10.30 alkaen.

Majakkaseura esittää majakka-aiheisia elokuvia ja myy tuotteitaan kerätäkseen varoja majakoiden kunnostamiseen.

Uusina elokuvina Raahessa nähdään Haaveena Bogskär – meloen majakalle sekä alan legendasta ja Raahessakin tunnetusta henkilöstä kertova Seppo Laurell – mies ja meri. Majakoiden ja meren lisäksi puhetta riittää muun muassa saattohoidosta, jonka veteraaneja Laurell on.

Majakkaseura muistaa myös Taskun pookin paikallisia kunnostajia ja esittää heidän ja muiden tukijoiden kunniaksi vielä kerran elokuvan Tasku – uudestisyntynyt pooki, joka kertoo Taskun pookin kunnostuksesta kesällä 2016.

Myynnissä on myös Tasku-aiheisia paitoja ja uusi kalenteri, jonka Taskun kuva avaa.

Suomen Majakkaseuran Majakkakiertue käy kaikkiaan noin 40 paikkakunnalla.

Raahen tilaisuuteen lauantaina on vapaa pääsy. Bogskär-elokuva nähdään kello 10.45, Tasku-elokuva noin kello 11.00 ja Laurell-elokuva noin kello 11.45.

La 4.11. Majakkakiertue 2017:n tapahtuma. Raahen Ammattiopistolla, Tervahovinkatu 2. Ovet auki ja tuotemyynti klo 10.30. Klo 10.45 elokuva Haaveena Bogskär, klo 11.00 Tasku – uudestisyntynyt pooki. Klo 11.30 Tauko ja tuotemyynti, klo 11.45 Seppo Laurell – mies ja majakka. Alussa ja tauolla Suomen Majakkaseuran tuotemyynti majakoiden kunnostuksen hyväksi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: