MIELIPIDE: Kiitos liikuntapuistosta

Olli Heikkinen

Ennen Vihannin liittymistä Raaheen, rakennusmestari Olli Silvennoinen otti yhteyttä ikäihmisten neuvostoon. Hän kehotti laittamaan vireille aloitteen, jolla voidaan hakea valtiolta porkkanarahaa.

Ikäihmisten neuvostossa asia otettiin mielihyvin vastaan. Tätä aloiteasiaa käsiteltiin kahdessakin kokouksessa, että saataisiin aikaan hanke, joka muistettaisiin ja josta olisi hyötyä ja iloa kuntalaisille.

Teimme päätöksen hakea 100 000 euroa porkkanarahaa ikäihmisten liikuntapuistoa varten, ja sopiva tonttikin katsottiin.

Sitten meni vuosia ja tonttia käsittääkseni haettiin monesta paikasta ja hankkeen nimikin muuttui liikuntapuistoksi.

Sitten hanke saatiin alulle ja tontti on mielestäni löytynyt hyvästä ja viihtyisästä paikasta, jossa liikuntapuistoa voidaan laajentaa jos tahtoa on. Onhan siellä kiikut, penkit ja rekkikin löytyy, jossa tosin kyllä pitää mennä polvilleen jos leukoja haluaa vetää. Rantaakin ruopattiin niin, että saatiin hyvä uimaranta vihantilaisille.

Kävin katsomassa viime kesänä työmaata ja sanoin mestarille, että on mukava rakentaa, kun saatiin valtiolta 100 000 euroa. Ja vastaus tuli, että "niin niin, mutta kun tämä maksaakin enemmän!"

Kiitos pitkäjännitteisestä työstä virkamiehille, luottamusmiehille ja Vihannin Rintille!


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: