Puuilo avaa Raahessa lokakuussa ja luo 10 uutta työpaikkaa

Puuilo-halpaketju avaa Raahessa tavaratalon lokakuussa. Puuilon toimitusjohtajan Juha Saarelan mukaan Puuilo luo Raaheen 10–12 uutta työpaikkaa.

Vesa Joensuu
Puuilo avaa Raahessa lokakuussa ja luo 10 uutta työpaikkaa

Maskun kiinteistöön Pattijoelle tulee Puuilon tavaratalo. Se myy muun muassa kodintarvikkeita, työkaluja, sähkö- ja LVI-tarvikkeita ja lemmikkien tarvikkeita.

Vappu Kallio

Rakennustarvikkeita, kodin, yritysten, puutarhan ja vapaa-ajan tavaroita myyvä tavarataloketju Puuilo on aloittanut liikkeen perustamisjärjestelyt Raahessa.

Henkilökunnan rekrytointi alkaa pian. Yhtiö palkkaa 10–12 ihmistä liikkeeseen Raahen seudulta.

Puuilo sijoittuu Pattijoella Kamutanmäellä huonekaluliike Maskulta juuri vapautuneisiin tiloihin. Liiketiloja remontoidaan yrityksen käyttöön.

Huonekaluliike Masku on juuri muuttanut Puuilon tieltä pienempiin tiloihin samassa rakennuksessa.

Puuilon toimitusjohtajan Juha Saarelan mukaan Puuilo hakee aktiivisesti uusia liikepaikkoja Suomesta, ja Raahe on sellainen kaupunki, että se sopii Puuilolle. Vaikka Puuilolla on 2 tavarataloa Oulussa, sillä ei ole Pohjanmaan rannikolla ainuttakaan liikettä. Ydinvoimalan rakentaminen Raahen seudulle on Saarelan mukaan ollut yksi pieni vaikutin asiassa.

Saarela on erityisen tyytyväinen paikkaan, jonne Puuilo tulee sijoittumaan.

–Löydettiin sieltä hyvät tilat, kehuu Saarela.

–Se on näkyvä paikka, sinne on helppo tulla, ja siellä on hyvät parkkipaikat. Meillä myydään paljon tilaa vievää tavaraa, jota asiakkaiden pitää päästä peräkärryllä hakemaan. Sitä varten tarvitaan isot piha-alueet.

Puuilo on saanut paljon jalansijaa Suomessa viime vuosina. Sen nimi tuo mieleen puutavaraan keskittyneen liikkeen, mikä ei pidä paikkansa. Saarelan mukaan yrityksen nimi juontaa yrityksen perustajan, kainuulaisen yrittäjän Markku Tuomaalan ja hänen veljiensä isän tekemiin puisiin leluihin.

–Puuilo on tunnettu laajalti työkaluista ja sähkötarvikkeista ja kodin ja yrityksien tarvikkeista. Isona tuotealueena ovat myös lemmikkitavarat. Meillä on halpahintaiset, laajat valikoimat käyttötavaroita, kertoo Saarela.

18 myymälän käyttötavaraa myyvä halpahintaketju, jonka on perustanut puolankalainen yrittäjä Markku Tuomaala

ensimmäinen Puuilo-myymälä tuli Kainuuseen vuonna 1982

Raahea lähin myymälä Oulussa, missä niitä on kaksi

Puuilon nimi tulee siitä, että Tuomaalan veljesten isä on tehnyt leikkikaluja puusta

myy kodintarvikkeita, työkaluja, sähkö- ja LVI-tarvikkeita, lemmikkien tarvikkeita

toimitusjohtaja Juha Saarela aloittanut tehtävässään elokuun alussa

Puuilon aiempi toimitusjohtaja Markku Tuomaala toimii yhtiön hallituksen jäsenenä ja merkittävänä omistajana

yhtiön omistavat Adelis Equity Partners Fund I ja yhtiön toimiva johto.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Hienoa, kaupanalan pitkä syöksykierre on päättynyt Raahessa, ja uusia toimijoita tulee alueelle. Palvelujen kasvu siintää edessä!

  • Pattijokinen

    Mahtavaa, upeaaa!!!Ei enää sermisokkeloista Tokmannia, jokamiehen tavaratalo Puuilo avataan lokakuussa Kamuttanmäelle.
    Vastaisuudessa Raahessa tarvitsee enää käydä rautakaupassa viinakaupassa, muut palvelut Pattijoelta, netistä ja Oulusta.
    P.S. Rautakaupalle ja viinakaupallekin löytyisi avarat tilat tilat parkkipaikkoineen entisen Smartian kiinteistöstä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: