Talkoilla pönttöjä tiaisille

Raahen Seudun Luonnonystävät ja Raahen alueen lintuharrastajat Surnia kutsuu lauantaina 22. huhtikuuta pönttötalkoisiin.

Pönttöjä pääsee paukuttelemaan pientä korvausta vastaan Puuduunin tiloissa Raahessa, osoitteessa Mestarinkatu 1. Talkoot alkavat kello 11 ja kestävät kolme tuntia.

- Mukaan ei tarvita kuin iloinen mieli. Tarvikkeista otamme pikku maksun, mutta jokainen saa itse tehdä oman pönttönsä, sanoo Puuduunin yrittäjä Tapani Karvonen.

Pöntöntekijöitä mahtuu tiloihin helposti viitisentoista. Sahaamisen riesaltakin säästyy, sillä pönttöjen kaikki osat odottavat tekijöitä valmiina. Ei tarvitse kuin naulata.

- Naulanreiätkin on tehty valmiiksi. Pöntön tekemiseen ei mene montaa minuuttia. Jos vähänkin pysyy vasara kädessä, pöntön tekee viidessä minuutissa, Karvonen lupaa.

Pönttöjen lentoaukko on porattu tiaisten kokoluokkaan sopivaksi. Pöntön saa ripustaa mihin mielii ja narutkin saa mukaan.

Touhua säestää haitarinsoitto ja nokipannukahvejakin on luvattu viritellä pihaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: