Lukijalta: Raahe ei pelaa pesistä

Arkisto / Roy Viitanen
Lukijalta: Raahe ei pelaa pesistä

Kirjoittaja kehuu Sotkamon Jymyn toimintaa.

Jukka Ingerttilä

MIELIPIDE Sotkamossa käydessäni en voinut olla huomaamatta tapaa jolla moninkertainen Suomenmestari Sotkamon Jymy ilmoittaa otteluistaan.

Hiukassa takovat palloa maan parhaat pesisseurat, ei kunnat ja kaupungit. Niin lehdissä kuin ilmoitustaulullakin ilmoitettiin mm. 9.7. Sotkamon Jymy vs. Pattijoen Urheilijat.

Pattijoelta tämänkaltaisia ilmoituksia on turha hakea. Kaikkialla lukee Raahe. Se on vaan nyt niin ettei Raahe eikä mikään muukaan kaupunki pelaa pesistä, vaan onneksi sitä tehtävää hoitavat edelleen urheiluseurat, niin kuin Jymy aivan oikein ilmoittaa.

On kovin surullista että täällä vähät välitetään maineikkaan 2000-luvulla kaksi Suomen mestaruutta saavuttaneen kohta 90 vuotta täyttävän seuran perinteistä.

Kyllä seuran nimen kuuluisi ehdottomasti näkyä ilmoittelussa ja sarjataulukossa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: