Lukijalta: Suojatkaa kätenne

Maaseutukaupunkilainen

MIELIPIDE Miksi te peruskoulun yläaste- ja lukionuoret sekä ammattiopiston pojat kuljette näin talvipakkasillakin paljain käsin? Siksikö, että on helpompi räplätä kännykkää?

Paljain käsin ja repaleisissa farkuissa kulkeminen tällaisissa säissä kostautuu teille myöhemmällä iällä. Ette vielä ymmärrä, ettekä tajua sitä. Nivelreuma on ikävä vaiva. Saattaa teille, jotka ette lainkaan ymmärrä suojautua, iskeä jo 40:senä.

Itse yli 60:senä olen lapsesta saakka suojannut itseni talven kylmiltä.


Kommentit (1)

  • Raahelainen

    Ei ihan pidä paikkansa tuo.jossain oli kirjoitus tutkielma ettei näillä ole tekemistä sairauksien kanssa.eli väärrää tietoa tai luuloa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: