Jääkiekko

Arto Ylisaari palaa Raahe-Kiekon valmentajaksi

Roy Viitanen
Arto Ylisaari palaa Raahe-Kiekon valmentajaksi

Oulussa asuva Arto Ylisaari tekee paluun Raahe-Kiekon päävalmentajaksi.

Toni Länkinen

Raahelaisen jääkiekkoilun legenda Arto Ylisaari tekee paluun Raahe-Kiekon edustusjoukkueen valmentajaksi. Mies luotsasi seuraa edellisen kerran marraskuussa 2010.

–Keväällä olimme yhteyksissä ja pikku hiljaa päästiin yhteisymmärrykseen, Ylisaari taustoittaa.

Pitkän pelaajauran Raahessa tehnyt Ylisaari lopetti pelihommat reilut kymmenen vuotta sitten. Sen jälkeen hän ryhtyi valmentamaan junnuja ja siirtyi siitä miesten edustuksen valmentajaksi.

Jokunen vuosi sitten hänet nähtiin Oulun Kärppien 02-syntyneiden junnujoukkueen penkin takana, mutta aivan viime aikoina hän ei ole valmentanut.

Raahe-Kiekon kanssa touhuamisen hän aloittaa ensi viikon loppupuolella aloituspalaverilla. Tällä hetkellä pelaajat tekevät omatoimista harjoittelujaksoa.

Onko joukkueessa paljon tuttuja pelaajia menneiltä vuosilta?

–Ei siinä kyllä montaa tuttua pelimannia ole, Ylisaari toteaa.

Ylisaari ei ole vielä ehtinyt keskustella joukkueen kanssa tavoitteista, mutta hänen mielestään nousu Suomi-sarjaan pitäisi tapahtua jonain päivänä.

–Raahen tason pitäisi olla siellä, valmentaja vahvistaa.

Ylisaari kertoo, että Raahe-Kiekon edustusjoukkue saa nyt hieman erilaisen valmentajan kuin heillä oli seitsemän vuotta sitten.

–Uskoisin, että olen nyt vähän rauhallisempi valmentaja. Yritetään jättää tuomareille parempi työrauha, 48-vuotias Ylisaari naurahtaa.

Apuvalmentajan tai -valmentajien nimet eivät ole vielä tiedossa, mutta asiaa tulee selvyyttä lähiaikoina.

–Joku apuvalmentaja tulee ainakin, Ylisaari vahvistaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: