Roy Viitanen

AS Moon järjesti lauantaina varsinaiset maalijuhlat Raahen liikuntahallilla. Futsalin ykkösessä vastaantulijan osan oli saanut osakseen Lempäälän Loiske, joka kaatui 18-2 (12-1).

–Sama ralli jäi päälle, kuin oli Tervarit- ja Villa-peleissä. Varmaan viimeksi kakkosdivarissa on ollut tällaiset lukemat, AS Moonin Kai Paakkari totesi.

AS Moon aloitti ilotulituksen heti ottelun alussa. Vajaassa kuudessa minuutissa taululla oli 4-0 johto ja Loiske mietti lääkkeitä aikalisällä. Ottelun kulku ei kuitenkaan kääntynyt.

Vieraiden luokattoman heikko puolustaminen tarjosi AS Moonille liukuhihnalla ylivoimahyökkäyksiä ja kotijoukkueen pelaajat saivat laittaa palloa tyhjään maaliin. Karmeimmillaan AS Moon pääsi toisella jaksolla neljällä pelaajalla hyökkäämään yhtä Loiskeen puolustajaa vastaan.

–Sai namutella. Vastustajan miehet oli niin paljon myöhässä, Paakkari sanoi.

Tusinan maalin avausjakson jälkeen AS Moon vähän hölläsi tahtia toiselle jaksolle. Välillä liikaakin ja valmentaja Janne Hämeenkorpi luki joukkueelle ryhtilakia aikalisällä.

–Tahtoo mennä siihen kävelyyn. Vaikea on koko ajan painaa sata lasissa, Paakkari sanoi.

Pitkään näytti, että lopputulos jäisi reilun tusinan maalin eroksi. AS Moon kuitenkin intoutui vielä pari minuuttia ennen loppua takomaan neljä maalia reilussa minuutissa.

–Jäi vähän maaleja huomisellekin, Paakkari sanoi.

AS Moonin tehopelin arkkitehtinä loisti Marko Keinänen kahdella maalilla ja viidellä syötöllä. Janne Arola teki kolme maalia. Kahdesti verkkoa heiluttivat Timi Knuutinen, Teemu Aittola ja Janne Hämeenkorpi.

Kai Paakkari itse pelasi loistavasti yhteen Aleksi Kylmälän kanssa.

Paakkari sai karisteltua maalintekoapinaa selästään kasvattamalla kolmella maalilla kauden maalisaldonsa neljään.

–Lähti napsumaan hyvin yhteen jo Tervarit-pelissä, Paakkari totesi.

La 13.1. AS Moon - Loiske 18-2 (12-1)

AS Moon: Marko Keinänen 2+5, Kai Paakkari 3+1, Timi Knuutinen ja Janne Hämeenkorpi, 2+1, Janne Arola 2+0, Jukka-Pekka Patanen 1+2, Teemu Aittola 2+0, Antti Uusitalo 1+1, Ville Määttä 0+2, Juho Heiskanen 1+0, Aleksi Kylmälä 0+1, oma maali (Aimo Sulkko).


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • maali-iloittelua

    Olihan se melkoista maaliverkkojen heiluttelua. Nyt sitten pää kylmänä, tänään on uusi peli ja uusi vastustaja. Eilisestä ei saa jäädä liian hyvä olo. Liikuntahallilla tavataan!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: