Roy Viitanen

AS Moon haki futsalin ykkösesssä viikonlopun tuplapeleistä yhden voiton. Sunnuntaina vierailu Turussa tuotti raahelaisille 4–3 (2–3) tappion TPK:lle.

–Hävittiin taas maalilla, vaikka hyvin kyykittiin ja puolutus toimi, AS Moonin valmentaja Janne Hämeenkorpi kommentoi.

Ensimmäisellä jaksolla TPK meni johtoon heti ottelun ensimmäisellä minuutilla. AS Moonin kuitti tuli nopeasti Antti Uusitalon ja Timi Knuutisen maaleilla. Värikkään aloituksen päätti TPK tasoittamalla vain kahdeksan minuutin pelin jälkeen. AS Moonin taukojohtoon laukoi Aleksi

Kylmälä.

Toisella jaksolla maalinteosta vastasi vain TPK. AS Moonilla olisi ollut omat paikat sinetöidä peli.

–Ei vain käytetty paria omaa paikkaa hyväksi. Sitten pari nukahdusta ja rokottivat maaleilla, Hämeenkorpi sanoi.

Lauantaina AS Moon avasi viikonlopun Jyväskylässä ja hallitsi selvästi ottelua. Lohikosken Pallokerho kaatui selvin 2–8 (0–3) lukemin.

–Vähän prässäsi alussa ja pallot karkaili, mutta sitten alkoi kulkemaan ja tehtiin maaleja hyvällä prosentilla, Hämeenkorpi totesi.

AS Moonista tehopäällä LPK:ta vastaan oli Timi Knuutinen, joka laukoi kolme maalia. Marko Keinänen teki kaksi ja kertaalleen jyväskyläläisten maaliverkkoja heiluttivat Juho Heiskanen, Antti Uusitalo ja viimeisen niitin laukonut Janne Arola.

–Toisella puoliajalla ei ollut mitään hätää. Saivat liivillä pari maalia, Hämeenkorpi sanoi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: