Halle-Gooik oli odotetun vahva, Sieville tasapeli avauksesta

Roy Viitanen
Halle-Gooik oli odotetun vahva, Sieville tasapeli avauksesta

Halle-Gooikin italialainen maalivahti Marco Zaramello piti nollan avauspelissä.

Roy Viitanen

UEFA Futsal Cupin avauspäivänä belgialainen Halle-Gooik voitti sveitsiläisen FS Minervan 8-0 (1-0). Halle-Gooik oli ottelussa askeleen edellä jo avausjaksolla, mutta Minervan taistelu piti ottelun tasaisena.

Ensimmäinen 20 minuuttia ja toisen jakson alun 5 minuuttia oli hyvää, Minervan valmentaja Pedro Santos kommentoi.

Halle-Gooik käänsi ottelun voitoksi toisella jaksolla. Kolmen maalin jälkeen Minerva haki kavennusta ilman maalivahtia, mutta Halle-Gooik peitti tehokkaasti tekopaikat.

Kolme maalia ottelussa tehnyt Halle-Gookin Leo päätti belgialaisten maalijuhlat komeaan saksipotkuun ja kahdeksanteen maaliin.

Alku oli hermostunutta, mutta tärkeä aloittaa turnaus kolmen pisteen voitolla, Halle-Gooikin valmentaja Juan Zamora totesi.

Juan Zamora jakoi tunnustusta vastustajalle avausjakson pelistä. Oman joukkueen mahdollisuuksista voittaa turnaus Zamora ei sanonut mitään.

Tärkeintä on keskittyminen ja päivittäinen tekeminen kentällä. Se tuo parhaan tuloksen meille, Zamora sanoi.

Sievi Futsal aloitti turnauksen kohtaamalla saksalaisen Regensburgin. Ottelun 2-2 (1-0) lopputulos ei tyydyttänyt kapteeni Juho Alasuutaria.

–Tunnustellen lähti liikkeelle. Kukaan ei halua jäädä tappiolle. Haluttiin voittoa ja ärsyttää, jos sitä ei saa, Alasuutari totesi.

Varovaisehkon alun jälkeen Sievi nousi johtoon avausjakson lopulla, kun Juho Väinälän laukaus upposi verkkoon. Johtoasema ei kauan säilynyt, kun Regensburg tasoitti pelin toisen jakson alussa.

Saksalaiset sysäsivät enemmän painetta Sieville, kun puolen tunnin kohdalla verkko heilui uudestaan Sievin päässä. Sievi haki lopussa tasoitusta ilman maalivahtia ja Jarkko Alasuutari päätti yrityksen läheltä 2-2 tasoitukseen.

–Oltaisiin voitu esiintyä paremmin. Mutta tunnustusta kotijoukkueelle.

Molemmilla oli paikkansa ja ottelu oli hyvä, Regensburgin valmentaja Fabio De Oliveira sanoi.

Jos ottelun alku oli tunnustelua, niin viimeisellä minuutilla oli varovaisuus kokonaan kadoksissa. Molemmat halusivat selvästi voittaa ottelun ja se näkyi muutamassa hölmössä intoilussa, joka oli kostautua omassa päässä.

–Olin kuolla penkille. En ole aikaisemmin nähnyt tuollaista meidän pelaamisessa, Alasuutari sanoi.

Sievin valmentaja Vladimir Jovanoviæ kaipasi joukkueelta enemmän uskoa omaan osaamiseen.

–Tasoitetaan 2-2:een ja ollaan sen jälkeen varovaisia. Joukkueessa on hyviä pelaajia, joiden pitäisi uskoa enemmän itseensä, Jovanoviæ sanoi.

Ke 11.10. Halle-Gooik - MInerva 8-0 (1-0) Leo 7:29, 27:28, 38:00, Bissoni 24:51, Leitão 28:22, 30:03, 32:06 ja Rahou 35:50 Sievi FS - Regensburg 2-2 (1-0), Sievi: Juho Väinälä 18:11, Jaakko Alasuutari 38:17, Regensburg: Hasso 23:16, Marquinhos 29:13.

Jäljellä olevat ottelut: To 12.10. ottelut klo 16.30 Halle-Gooik - Regensburg, klo 19 Sievi - Minerva ja la 14.10 klo 13.30 Minerva - Regensburg, klo 16 Sievi - Halle-Gooik.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: