Huima kärkiottelu kääntyi Namikalle

Roy Viitanen
Huima kärkiottelu kääntyi Namikalle

RaLepa oli pysäyttää tappiottoman vieraansa sunnuntaina.

Roy Viitanen

Raahen Lentopallo kohtasi sunnuntaina naisten 2-sarjan kärkiottelussa Oulun NMKYn. Oululaisten kokemus näkyi pienenä erona, kun ONMKY vei 1–3 (21–25, 25–22, 19–25, 25–27) voiton.

–Rutiini näkyi tiukoissa paikoissa. Meillä tuli vähän pelko puseroon ja pelirohkeus katoaa, RaLepan valmentaja Jarno Saarela totesi.

RaLepalla oli ottelussa kaikki mahdollisuudet venyttää ratkaisu viidenteen erään, mutta kiistanalaiset tuomiot veivät neljännen erän lopussa parikin pistettä lahjana vieraille. Jarno Saarela jaksoi hakea positiivistakin, vaikka peli kääntyikin tappioksi.

–Pitää vain ottaa oppia. Pikkujuttuja, joita pitää saada kasaan. Pienet marginaalit ratkaisee peliä, Saarela sanoi.

Sunnuntain ottelu päätti RaLepan kolmen ottelun viikonlopun. Lauantaina RaLepa otti kaksi 1–3 voittoa. Kuusamossa kaatuivat niin PaKa kuin rovaniemeläinen WoVokin.

–Pitää olla tyytyväinen viikonloppuun. Kaksitoista erää hakattiin ja otettiin kuusi pinnaa, Saarela sanoi.

RaLepa on sarjassa kakkosena ONMKYn jälkeen ja eroa ainoana jatkopaikkaa uhkaavaan WoVoon on vielä neljä pistettä. Sunnuntain erävoitto oli samalla ONMKYn kauden ensimmäinen erätappio.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: