Raahen Seutu

FC Raahe käynnistää 4. helmikuuta Arina Areenalla jalkapallokoulun 2010-2012-syntyneille tytöille ja pojille. Myös muutama vuonna 2013 syntynyt mahtuu mukaan. Koulu on ilmainen ja pelaajan huoltaja osallistuu harjoitukseen apuohjaajana vastuuvalmentajien apuna.

Vanhemmat perehdytetään ohjaamiseen aina harjoituksen aikana.

Tavoitteena on synnyttää jalkapallokoulun avulla osallistujista kolme nappulaliigajoukkuetta ikäluokissa 2010-2012 ja löytää niille ohjaajatiimit vanhempien joukosta.

Uudet pelaajat jatkavat harjoittelua jalkapallokoulun jälkeen helmi-toukokuussa ja pelaavat matalan kynnyksen joukkueissa Nappulaliigaa kesällä 2018.

Jalkapallokoulu on tarkoitettu niille 2010-2012-syntyneille, jotka ovat aloittelijoita tai jotka eivät ole mukana FC Raahen 2010-12-syntyneiden harjoitusryhmissä. Nykyisissä FC Raahen joukkueissa harjoittelevat pelaajat jatkavat osallistumista nykyisissä ryhmissään.

Jalkapallokoulu järjestetään kolme kertaa helmikuussa sunnuntaisin alkaen 4. helmikuuta kello 12.45-14. Varusteina ovat lenkkikengät, nappulat jos on, urheiluvaatteet, vesipullo ja oma pallo koko 3.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan 28. tammikuuta mennessä osoitteessa www.fcraahe.fi etusivulla olevan lomakkeen avulla.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: