Roy Viitanen

AS Moon pelasi lauantaina loistavaa peliä PS Villaa vastaan Hyvinkäällä. Kotijoukkue ratkaisi futsalin 1-divisioonan ottelun 3–1 (0–0) voiton viimeisen kolmen minuutin aikana.

–Täydellistä puolustamista 35 minuuttia. PS Villa ei saanut yhtään mitään aikaiseksi ennen sitä, AS Moonin Marko Keinänen kertoi.

Maalittoman avausjakson paras paikka tuli AS Moonin Aleksi Kylmälälle. Läpiajo ei kuitenkaan tuottanut tällä kertaa tulosta.

Toisella jaksolla AS Moonin avausmaalin teki Marko Keinänen 31 minuutilla. Raahelaismaalin jälkeen PS Villa lähti hakemaan tasoitusta liivillisellä maalivahdilla. Ylivoima tuotti tulosta 37 minuutilla, kun PS Villa sai tasoitettua ottelun. AS Moonilla oli mahdollisuus nousta maalin jälkeen uudestaan johtoon, mutta paluun kentälle tehneen Jani Sillanpään laukaus osui vain tolppaan.

PS Villa jatkoi liivillä pelaamista ja pari minuuttia myöhemmin taululla oli kotijoukkueen eduksi 2–1 lukemat. Tappioasemassa oli AS Moonin vuoro yrittää ylivoimaa. Aikaa oli jäljellä vielä 50 sekuntia.

–Me otettiin liivi ja PS Villa sai katkaistua syötön ja teki viimeisen maalin, Keinänen sanoi.

Tappio harmitti, mutta Marko Keinänen kehui joukkueen puolustamista tasakentällisin. PS Villa oli täysin aseeton AS Moonin nelikon edessä.

–Ei paikan paikkaa neljällä neljää vastaan. Ensimmäisellä jaksolla aggressiivista puolustamista, mutta vain yksi rike. Oltaisiin kyllä ansaittu täältä enemmän kuin nolla pinnaa, Keinänen totesi.

PS Villan liivipelaaminen oli vain lopulta liikaa AS Moonille. Yhden pelaajan ylivoimalla PS Villa on yksi sarjan kovimmista joukkueista.

–Viime vuonna hävittiin täällä reilusti. Eka vuonna tasoittivat liivillä. Se on vaan hyvä porukka pelaamaan liivillä, Keinänen sanoi.

AS Moonin kausi jatkuu kovilla vierasotteluilla. Tulevana lauantaina AS Moon matkaa sarjakakkosen JoSePan vieraaksi. Sunnuntaina matka jatkuu Helsinkiin otteluun Zenithiä vastaan.

–Tasainen sarja ja vaikea viikonloppu on tulossa taas, Keinänen ennakoi.


Kommentit (1)

  • jussi

    sääntöjä tuntemattomalle tuo liivillisyys on tuntematon asia, onko kyseeessä rintaaliivillinen pelaaja vai miten asia on ymmärrettävissä?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: