Roy Viitanen

Teräs-Kiekko otti lauantaina makean 5–2 (0–1, 3–0, 2–1) Raahessa vierailleesta Haapavedestä. Heikon avauserän jälkeen ottelun kuskin paikan otti TeKi.

–Eka erä oli konttaamista. Sitten kauden paras toinen erä ja saatiin vielä maalit kolmanteen erään, TeKin valmentaja Kimmo Rönkkömäki kommentoi.

TeKistä kaksi maalia kotihallissa teki Jukka Nissilä. Kertaalleen HaU:n verkkoa heiluttivat Santtu Salomäki, Juho Kalliokoski ja Toni Kerttula.

Hyypän Ville pelasi maalissa hyvin ja pelasi meidät ensimmäisessä erässä, Rönkkömäki kiitteli.

Pyhäjoella Pyhäjoen Joki-Kiekko oli vaikeuksissa maalinteon kanssa ja taipui Limingan Kiekolle 4–5 (1–3, 2–1, 1–1). PJK pelasi lopussa ilman maalivahtia ja kavennusmaalin LiKin verkkoon teki Eemeli Svensk.

–Annettiin taas etumatkaa ennen kuin alettiin pelaamaan. Ei saada maaleja, vaikka paikkoja oli. Toisessa erässä hallitaan 8 minuuttia ja sitten kaveri tekee ensimmäisestä hyökkäyksestä maalin, harmitteli PJK:n valmentaja Rami Korpela.

PJK:n muista maaleista vastasivat Tommi Suua, Ari Ilmola ja Tuomas Svensk.

Viikonlopun muutkin tulokset tiivistivät III-divisioonan sarjataulukon.

Haukiputaan Ahmat, HaU ja PJK ovat 15 pisteessä. TeKillä ja Ylivieskan Populalla on 12 pistettä. Takana ovat vielä LiKi, Pyhäjärven Pohti ja Suomussalmen Palloseura 10 pisteessä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: