Kossu nöyryytti PattUa

Lyöntikeli kelpasi alun jälkeen vain vierasjoukkueelle, joten Pattijoen Urheilijat jäi todella pahasti vastustajan jalkoihin.

Roy Viitanen
Kossu nöyryytti PattUa

Pattijoen Urheilijoiden jokeri Jari Törmäsen onnistumiset avausjaksolla olivat laiha lohtu, kun Koskenkorvan Urheilijat takoivat koko joukkueen voimin kovaa tulosta.

Roy Viitanen

Pattijoen Urheilijat pelasi sunnuntain kotiottelussa ensimmäiset kaksi ja puoli vuoroa hyvin. Sitten taivas tummeni pilvien muodossa ja kentällä kotijoukkueen osalta loppupeli oli totaalinen mahalasku.

Koskenkorvan Urheilijat sai alun vaikeuksien jälkeen lyönnin kohdilleen ja nöyryytti PattUa 0-2 (3-6, 0-15) lukemin.

–Ollut huonoja peliin lähdöt. Nyt parempi lähtö peliin ja surkea loppu. En tiedä, että pitäisikö aloittaa pelit huonosti, PattUn pelinjohtaja Juha Karjaluoto sanoi.

PattU avasi hyvin sunnuntain kotiottelun. Viimeisten lyöntien laittomat vähän veivät painetta, mutta Jari Törmänen ja Eino Järvelä löivät tulosta. Oivassa iskussa ollut Jari Törmänen löi vielä kolmannen aloittavalla 3-0 johdon.

Ulkona PattU pelasi kaksi vakuuttavaa vuoroa. Sitten musta kolmannen tasoittava tuhosi täysin hyvät hetket. Ensin Jere Dahlström löi kakkospuolelta kaksi juoksua.

Hetkeä myöhemmin vieraat löivät kaksi lisää. PattU ei tahtonut saada vieraiden sisävuoroa poikki millään. Kruununa Kossun Janne Leppälä löi ensin tyhjään kenttään kunnarin ja ehti vielä tuoda jakson viimeisen juoksun.

–Jeren läpilyönti ja Hakomäen lyönnit väliin oli kulminaatiopiste pelille, Koskenkorvan pelinjohtaja Tomi Niskanen sanoi.

Toinen jakso alkoi vähintään yhtä murheellisesti kuin ensimmäinen loppui. Ykköstilanteessa Kossun Veli-Pekka Yli-Hirvelä puhkoi kenttää kakkospuolelta kunnarin ja tavallisen merkeissä.

Hetkeä myöhemmin Kossun Janne Leppälä kuritti taas kakkospuolta ja vieraiden sieppari kirjasi tehot 1+2.

–Toisen jakson aloitus kuvasti tätä päivää. Pallo kopparin längistä ja kaksi juoksua. Niskat taittui heti siinä alussa, Karjaluoto sanoi.

Vieraiden vahva aloitus tyrehdytti PattUn pelin sisällä ja kakkospesäkin oli liian kaukana kelta-mustien etenijöille.

Toisen aloittavalla Jere Dahlström löi lisää murhetta kotijoukkueen mieliin kahdella lisäjuoksulla.

Kossu jatkoi tuloksen tekemistä ja kahden sisävuoron jälkeen taululla komeili vieraiden 0-10 johto.

Vieraiden vauhti jatkui vielä kolmannessa vuorossa ja edessä oli lähivuosien synkin kotipeli PattUn osalta.

–Omat tehot ei lämmitä. Pelin alku oli hyvä. Sitten Kossu vei ja me vikistiin, kärkilyönnit 6/6 lyönyt PattUn ykköspalkittu Harri Kolehmainen totesi.

Miesten superpesis

PattU - KoU 0-2 (3-6, 0-15)

PattU: Jari Törmänen 2/0, Eino Järvelä 1/0, Harri Kolehmainen 0/1, Teemu Juntunen 0/1, Paavo Pelto 0/1. Palkitut I Harri Kolehmainen, II Topi Kosonen.

Yleisöä 941


Kommentit (4)

  • JOKU

    sunnuntainpelissä kopit olisi pitäny ottaa pois!

  • Nimetön

    tämä pitää unohtaa nyt nopeasti ja hakea pisteitä Hyvinkää
    ltä

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: