Roy Viitanen

Pattijoen Urheilijoiden naiset voittivat lauantaina suomensarjan ottelussa Seinäjoen 2 - 0 (5-1, 15-7). Avausjaksolla vieraat pääsivät ensimmäisen aloittavalla 0-1 -johtoon, mutta tasoittavalla Jenni Hack löi jaksovoiton ratkaisseet kaksi juoksua.

–Hyvä peli tänään. Saatiin pelattua koko porukalla, PattUn pelinjohtaja Timo Lassila kommentoi.

Toiselle jaksolle PattU sai lentävän lähdön. Kärki Jonna Heinula löi ensimmäisellä lyönnillään tyhjään kenttään kunnarin.

–Jonna löi kolmosluukusta läpi. Sitten seuranneesta 1-3-tilanteesta 2-0 ja saatiin pää auki, Lassila sanoi.

Pää oli tosiaan reilustikin auki, kun PattU takoi avausvuoropariin kymmenen juoksua. Seinäjoki nousi hetkeksi, mutta kolmannessa vuorossa PattU löi viisi lisää.

–Johtoasemassa peli vähän passivoitui hetkeksi. Muuten ei haettu ajolähtöjä, vaan yllätyksillä peliä auki. Oli sitten helpompi pelata, Lassila sanoi.

PattUn lukkarina pelasi Sofia Tuovinen, jonka korkea tolppa hyydytti Seinäjoen pelaamista pahasti.

Ykköspalkitun Jonna Heinulan 1+3/4 ohella kunnarin löi kakkospalkittu Noora Lamberg 1+3/2. Muut tehopelaajat olivat Jenni Hack 5/3, Sofia Tuovinen 1/4, Päivi Mensonen 3/1, Emilia Hannila 1/1, Kiia Kylmälä 1/1, Lotta Tähtilä 0/2 ja Viivi Lassila sekä Aino Puskala 0/1.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: