Pesäpallo

Pattijoen Urheilijoiden miesten kausi alkoi tappiolla

Pattijoen Urheilijoiden miesten suomensarjajoukkueen kausi käynnistyi sunnuntaina MiiluAreenalla. Pohjoislohkon ottelu oli vaarassa peruuntua monen muun tämän kevään pesäpallopelin tapaan, mutta aamun lumet saatiin kentältä pois ja areena oli valmis pelaajille.

Raahessa vieraili Suomussalmi, joka vei pisteet mukanaan niukalla 0–1 (3–3, 0–1) voitolla. Pattijoen kaikista juoksuista vastasi avausjaksolla 0–3 tappioasemasta tasoihin joukkueen nostanut Ilkka Törmälä. Ykköspalkittu Ilkka Törmälän lyödessä kakkospalkittu Antti Karjaluoto toi kaksi ja Teemu Tähtilä yhden. Toisella jaksolla Suomussalmelle riitti ensimmäisen tasoittavalla syntynyt jakson ainoa juoksu.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: