Toni Länkinen

Pattijoen Urheilijat hävisi niukasti Kempeleen Kirille kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa. Avausjakso päättyi tasan 4-4, mutta toisen jakson KeKi vei lukemin 1-0.

Jaksoa tosin ehdittiin pelata vain puolitoista vuoroparia, sillä harjoitusvuoro loppui kesken. Näin ollen Ykköspesikseen viime kauden päätteeksi pudonnut KeKi ehti pelata yhden sisävuoron raahelaisia vähemmän.

Perjantaina Ouluhallissa pelatussa ottelussa PattUn parhaimmistoa olivat kolme juoksua lyönyt Markus Lehtiniemi sekä etukentällä hyvin häärinyt Jere Achrén. Topi Kosonen onnistui kotiutuksessa kerran.

Tarkennettu juttua 13.1. kello 9.57 toisen jakson sisävuorojärjestyksen osalta.


Kommentit (1)

  • Täh

    Ykkösen joukkue vastassa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: