Toni Länkinen

Peppi Kodiksen upea syksy huipentui viikko ennen joulua Latvian Riikassa, kun hän tanssi parinsa Olli Seppäsen kanssa hopealle juniori 2 -sarjan 8-tanssissa.

Kyseessä oli kovatasoinen kansainvälinen kilpailu, joten saavutus on DSC Oulua edustavalle parille varsin merkittävä.

–En olisi uskonut, että pärjättäisiin siellä niin hyvin. Kaikki meni nappiin, Kodis myhäilee.

Kodis-Seppänen -pari osallistui Riikassa myös Baltic Sea Cupin vakio- ja lattarisarjaan. Molemmissa sarjoissa he pääsivät 30 parhaan parin joukkoon. Lisäksi he olivat Baltic Grand Prix junior 2 latinalaistanssissa sijoilla 36-38.

Kyseessä oli Kodikselle ja Seppäselle jo toinen kisa Suomen rajojen ulkopuolella lyhyen ajan sisällä. Marraskuun lopussa he kävivät Norjassa kilpailemassa. Sekin sujui paremmin kuin hyvin.

–Sielläkin oli kova taso. Oltiin siellä kuudes vakiossa ja seitsemäs lattareissa. Eli sekin meni suunnitelmien mukaan, Kodis kertoo.

Syksy on ollut tanssiparille varsin mieleenpainuva. He ryhtyivät harjoittelemaan yhdessä vasta loppukesästä, joten kaikki on tapahtunut nopeasti.

Nyt vuodenvaihteessa pari vaihtaa juniori 2 -sarjan nuorisosarjaan, joka on tarkoitettu 16-18-vuotiaille. Kodis täyttää ensi vuonna 16 vuotta.

Kaksikon kalenteri on täyttynyt varsin mukavasti myös koko ensi vuodelle. Kesälomaa lukuun ottamatta kisoja riittää ympäri vuoden.

–Periaatteessa koko vuoden kisat tiedetään jo nyt, joka kuukaudelle on käytännössä kisa. Yhtään tulostavoitteita ei olla mietitty.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Onneksi olkoon Peppi ja Olli. Tosi hieno saavutus. Näin siikajokisena saa olla ylpeä, että meillä on tällaisia siikajokisia taiteen huipputekijöitä, kuin Peppi. Toivottavasti saavutuksesi huomioidaan ja toivottavasti esimerkkisi kannustaa myös muita nuoria tanssitaiteen pariin. Tuo vaatii jo todella paljon työtä ja huippukuntoa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: