Roy Viitanen

Raahe Powerin saldoksi lauantaina Pihtiputaalla pelatussa SM-sarjan B-poolin turnauksessa jäi yksi voitto ja kaksi tappiota. Tuloksen myötä Raahe Power jatkaa seuraavaksi C-poolissa.

–Olisi ollut ihan hyvät mahkut kahden joukkoon ja nousuun A-pooliin, mutta ei riittänyt napsut tällä kertaa, Raahe Powerin valmentaja Jarno Saarela sanoi.

Nousun korkeimpaan A-pooliin tekivät Liedon Parma ja Pihtiputaan Ploki. Raahe Power avasi pelit Plokia vastaan ja siitä ottelusta irtosi puhdas 0–2 (18–25, 20–25) voitto.

–Oma syöttö toimi tosi hyvin ja kaikki muutkin osa-alueet olivat hyvässä kunnossa, Saarela kommentoi voitto-ottelua.

Kalevan Lentopalloa vastaan Raahe Power nousi hienosti toisessa erässä tukalasta asemasta erävoittoon. Ratkaiseva kolmas erä ei sitten enää kulkenut samaan malliin ja ottelu päättyi 1–2 (20–25, 26–24, 4–15) tappioon.

–Kaleva syötti kolme ässää alkuun ja pyöri muutenkin kaverille. Jäätiin kyllä telineisiin siinä erässä, Saarela totesi.

Turnauksen voittaneelle Liedon Parmalle raahelaiset hävisivät 0–2 (19–25, 23–25). Raahe Power sijoittui turnauksessa kolmanneksi ja C-pooliin matkasi myös viimeiseksi jäänyt Kalevan Lentopallo.

–Seuraavaan turnaukseen on tulossa ainakin Salon Viesti. Ei nuo pelit yhtään tästä helpotu, mutta niitä kovia pelejä me tarvitaankin, Saarela sanoi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: