Sari Jaatinen

TV-ohjelma Elixir kuvasi jälleen viime sunnuntaina uuden jakson Raahessa. Aiemmin Elixir on kuvannut Raahessa muun muassa viime kesäkuussa melontaa ja viimeksi elokuussa Kuntokeidas Vesipekassa ja Arina Areenassa. Helmikuussa nähtävä jakso kuvattiin sunnuntaina ja ohjelmassa oli vähän muutakin kuin kuntoilua.

Aktiviteeteissa oli mukana muun muassa Raahen kaupungin terävää päätä, kaupunginjohtaja Ari Nurkkala, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jarmo Myllymäki ja valtuuston puheenjohtaja Hanna-Leena Mattila.

Jarmo Myllymäki, millainen päivä sunnuntai sinulle oli?

–Oli tosi mielenkiintoista olla mukana. Ohjelman genre on kuntoilu ja sitä paljon harrastettiin muun muassa liittyen 3.3. järjestettävään Puluvärkki Ice -tapahtumaa eli muun muassa lumijoogaa, fatbikea, potkukelkkailua. Painoa annettiin paljon yhteistyökumppaneille.

Mikä merkitys tällaisella näkyvyydellä on?

–Raahen tunnetuksi tekeminen on kaiken a ja o. Hirveän hyvää kaupunkimarkkinointia. Tämä tuo Raahesta esiin sellaisia puolia, joita ei kaikki kaupungin asukkaatkaan tiedä. Olimme hyvin innoissamme.

Raahen kaupungin matkailupäällikkö Hanna-Leena Korhonen, millaisia odotuksia ohjelma poikii?

–Lisää matkailijoita ja paikallisille asukkaille lisää kotiseutuylpeyttä.

Kuvauksissa oli selvästi erilainen sävy kuin aiemmissa.

–Nyt näytettiin, että meiltä löytyy liikunnan lisäksi kaupunkiympäristöä, tarinoita ja historiaa.


Kommentit (4)

  • Fatbikisti

    Sikäli yhtä totta olisi esimerkiksi uutisoida myös jos Sukari sattuu ostamaan koko etusivun sanomalehdestä mainostaakseen sohvia.

  • Kaupunkimarkkinointia

    Kyllähän moni, jos ei kaikki, ymmärtää tämän maksavan kaupungille. Sehän on kaupunkimarkkinointia, jolle on budjetissa varattu raha, josta tämä otetaan. Näin minä sen veronmaksajana ymmärrän ja niin varmaan muutkin. Ja vaikka onkin maksullista, niin kuitenkin ohjelman tekijöille pitää olla mielenkiintoinen aihe jne, ei tuonne mitä tahansa kuvata.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: