Alma Media käynnistää yt-neuvottelut

Alma Median maakunta- ja paikallislehtiä julkaiseva Alma Regions aloittaa yt-neuvottelut. Yt-neuvottelujen piirissä on 360 henkilöä ja vähennystarve on enintään 35 henkeä.

Yhtiö perustelee vähennystarpeita sanomalehtimainonnan volyymin laskulla kansantalouden kasvusta huolimatta.

Yt-neuvottelut koskevat kaikkia henkilöstöryhmiä kustannusliiketoiminnassa, lukuun ottamatta Alma Lapin lehtiliiketoimintaa ja Lännen Median henkilöstöä.

Neuvottelut eivät koske myöskään samaan liiketoimintayksikköön kuuluvaa paino- ja jakeluyhtiö Alma Manua.

Yt-neuvotteluissa käsitellään työnantajan suunnitelmia tehostaa toimintoja ja niiden mahdollisia vaikutuksia henkilöstöön.

Alma Regions- liiketoimintayksikköön kuuluu Alma Media Kustannus Oy, joka kustantaa Alma Media -konsernin maakunta-, paikallis- ja kaupunkilehtiä. Yhtiön lehtiä ovat muun muassa Aamulehti, Satakunnan Kansa ja Lapin Kansa.

Raahen Seutu ja Raahelainen kuuluivat aikaisemmin Alma Mediaan. Lokakuun alusta lehdet siirtyivät Kaleva365 Oy:n omistukseen.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: