Etkö pääse näköislehteen? Näin luot tunnukset

Nina Tuomikoski
Etkö pääse näköislehteen? Näin luot tunnukset
Nina Tuomikoski

Raahen Seudun ja Raahelaiset näköislehdet löytyvät nykyisin eKaleva-ympäristöstä osoitteesta www.ekaleva.fi

Kalevan ostettua Raahen lehdet myös asiakastiedot on siirretty Kalevan järjestelmiin. Sen vuoksi Raahen Seudun näköislehden lukijat joutuvat luomaan itselleen uudet tunnukset, joihin tarvitaan kirjeessä postitettu asiakasnumero. Raahelaisen lukemiseen asiakasnumeroa ei tarvita, sillä Raahelaisen lukemiseen voi luoda itselleen ilmaiset tunnukset (sähköpostiosoite + itse keksitty salasana).

Tunnusten luominen on helppoa ja nopeaa. Skrollaa eKalevan etusivulla haluamasi lehden kohdalle ja klikkaa kansikuvaa. Siinä vaiheessa sinua pyydetään luomaan itsellesi tunnukset.

Luomisen vaiheet olivat seuraavat: 1. Anna oma sähköposti ja keksi salasana, 2. Anna etunimi ja sukunimi sekä nimimerkki (nimimerkki ei ole pakollinen) 3. Anna Raahen Seudun asiakasnumerosi ja postinumerosi.

Tämän jälkeen saat vielä sähköpostiisi vahvistuslinkin, josta klikkaamalla vahvistat sähköpostiosoitteesi.

Jos olet aikaisemmin luonut Kaleva-tilin Kalevan asiakasnumerolla, voit liittää Raahen Seudun asiakasnumeron tiliisi, jolloin pääset lukemaan myös Raahen Seudun näköislehteä. Raahen Seudun asiakasnumeron voit liittää Kaleva-tiliisi tilin Omat tiedot -kohdasta. Sen jälkeen pääset lukemaan sekä Kalevaa että Raahen seutua yksillä ja samoilla tunnuksilla.


Kommentit (5)

  • Raili

    Sain avun eKalevasta sähköpostitse. Nyt pelittää. Kiitos!

  • Raili

    Minulla eKaleva jo käytössä koska olen Kalevan kestotilaaja. Mieheni Raahen seudun tilaaja. Emme pääse lukemaan Raahenseutua pöytäkoneella emmekä tabletilla koska minun eKalevatunnukset häiritsee eikä anna lukea Raahenseutua. Kun laitan mieheni asiakasnumeron ja postinumeron, ei tunnista niitä. Miten voin luoda miehelleni tunnukset??

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: