Hanna-Leena Korhosesta matkailupäällikkö

Kristiina Tuikkala

Raahen alueen matkailun kehittäminen on saamassa lisää tuulta siipiensä alle, kun seutukunta on saamassa yhteisen matkailunpäällikön.

Seutulautakunta valitsi kokouksessaan matkailupäälliköksi Hanna-Leena Korhosen Kempeleestä. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Lapin matkailussa.

Matkailupäällikön tehtävä on määräaikainen ja liittyy Pohjois-Pohjanmaan liiton kolmivuotiseen Veden äärellä -hankkeeseen. Kevään hakuprosessissa sitä haki 24 henkilöä, joista haastateltiin viisi ja heille tehtiin myös soveltuvuustestaukset.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Kempeleestä 😀 Ei tarvitse raahelaisia työllistää.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: