Huumekuski tuomittiin päiväsakkoihin

Raahen Seutu

Kolmikymppinen mies tuomittiin Ylivieska-Raahen käräjäoikeudessa sakkoihin kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, kahdesta huumausaineen käyttörikoksesta, ja rattijuopumuksesta.

Mies ajoi 23. heinäkuuta vuonna 2016 Raahessa henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Lisäksi hän oli käyttänyt huumausaineena pidettäviä lääkeaineita, joihin hänellä ei ole ole ollut reseptiä.

Hänen veressään oli ajon jälkeen ainakin amfetamiiinia, metamfetamiinia, tematsepaamia, diatsepaamia ja nordiatsepaamia.

Poliisi löysi miehen hallusta myös puolitoista tablettia subutexia ja 5,7 grammaa metamfetamiinia

Mies määrättiin maksamaan 50 päiväsakkoa, eli maksettavaa tuli yhteensä 300 euroa.

Hänet määrättiin myös ajokieltoon, joka kestää 25. helmikuuta 2018 saakka.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: