Jälkiraivaustyöt käynnissä Käkelän Liikenteen hallilla - linja-autovuorot tullaan ajamaan normaalisti

Maarit Kesti
Jälkiraivaustyöt käynnissä Käkelän Liikenteen hallilla - linja-autovuorot tullaan ajamaan normaalisti
Fatima Mattila

Viime yönä Antinkankaalla, Käkelän liikenteen linja-autohalleilla syttynyt tulipalo on täysin sammutettu ja jälkiraivaustyöt ovat käynnissä. Palon syttymissyy ei ole vielä tiedossa.

Oulaisten Liikenne Oy:n Raahen liikennepäällikkö Pekka Pirttijärvi kertoi, että palossa yksi linja-auto tuhoutui kokonaan ja yksi kärsi vahinkoja. Linja-autohalli tuhoutui käyttökelvottomaksi.

Pirttijärvi lupaa, että Käkelän liikenteen linja-autoliikenne tulee kuitenkin jatkumaan normaalisti, koska suurin osa kalustosta säilyi tuhoilta. Kun koulut alkavat, vuorot tullaan ajamaan normaalisti aikataulujen mukaan.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: