Johtajista tulee Raahessa päälliköitä

Arkisto / Vesa Joensuu
Johtajista tulee Raahessa päälliköitä

Lucina Hänninen on jatkossa opetus- ja kasvatusjohtaja. Hänen entinen virkansa lakkautetaan.

Mikko Määttä

Raahessa tehtiin viime kesäkuun alussa hallinnonuudistus. Sen yhteydessä on sovittu, että joitakin tehtävänimikkeitä muutetaan.

Käyttöön tulevat päällikkövirat, eli johtaja-päätteisiä virkanimikkeitä muutetaan päällikkö- päätteisiksi.

Kaupunginhallitus käsittelee tulevaisuuslautakunnan alaisten tulosalueiden esimiesten virkanimikkeitä ensi maanantain kokouksessaan.

Virkanimikkeiden muutoksen jälkeen tehtävissä jatkavat aiempien virkanimikkeiden mukaiset viranhaltijat.

Esityksen mukaan kaupunginhallitus perustaa hallintosäännön mukaisesti opetus- ja kasvatusjohtajan viran.

Opetus- ja kasvatusjohtajan virkaan siirretään tällä hetkellä opetuspäällikön virkaa hoitava, toimialajohtaja Lucina Hänninen.

Samalla opetuspäällikön virkanimikkeestä luovutaan ja opetuspäällikön virka lakkautetaan, koska viran tehtäväkokonaisuus sisältyy opetus- ja kasvatusjohtajan virkaan.

Museonjohtajan virkanimike säilyy ennallaan. Samoin ennallaan säilyvät Raahe-opiston rehtorin ja musiikkiopiston rehtorin virkanimikkeet.

Museo ja opistot ovat tulosyksiköitä.

Hallinnonuudistuksen myötä Raahen kaupungin lautakuntien määrä vähentyi merkittävästi. Kaupunginvaltuuston ja -hallituksen lisäksi Raahessa on toiminut viime kesäkuun alun jälkeen vain kolme lautakuntaa. Ne ovat rakennetun ympäristön lautakunta, tulevaisuuslautakunta ja kehittämislautakunta.


Kommentit (7)

  • ei nimi miestä pahenna...

    Se merkkaa, onko työmies vaiko ei. Johtaja tai päällikkö, minulle sama, kunhan on hyvä ja kova tekemään töitä.

  • Miten se nyt meni?

    Johtajista tulee päälliköitä, mutta päälliköstä tulee johtaja tässä tapauksessa. Onko jutussa virhe?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: