Käkelän hallin tulevaisuus mietinnässä

Maarit Kesti
Käkelän hallin tulevaisuus mietinnässä
Eevi Heikkinen

Heinäkuun puolessavälissä palaneen Käkelän linja-autohallin tulevaisuus on vielä avoin, mutta uuden hallin eteen tehdään töitä.

Oulaisten Liikenteen Raahen liikennepäällikön Pekka Pirttijärven mukaan tällä hetkellä keskitytään vielä valmistelevien töiden tekemiseen.

–Siinä on nyt kartoitettu vahinkoa ja vakuutusyhtiö on järjestänyt tarjouskilpailutusta urakasta, Pirttijärvi kertoo.

Hänen mukaansa uuden hallin sijainnista tai toteutuksesta ei voida vielä olla sanoa varmana tietona mitään, sillä paljon on kiinni vakuutusyhtiöstä, joka kilpailutusta tekee.

–Omalta osaltamme olemme koittaneet hoputtaa, mutta onhan tämä iso projekti. Varmaan alkaa lähiviikkoina tapahtua jotakin, hän toteaa.

Käkelän liikenteen bussit ovat kulkeneet tulipalon jälkeen normaalisti ja Pirttijärvi vakuuttaa, että myös koulujen alkaessa vuorot kulkevat tavalliseen tapaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: