Käkelän linja-autohalli paloi Antinkankaalla – palosta merkittävät aineelliset vahingot

Mikko Määttä
Käkelän linja-autohalli paloi Antinkankaalla – palosta merkittävät aineelliset vahingot

Käkelän liikenteen linja-autohalli paloi yöllä Raahessa.

Raahen Seutu

Käkelän linja-autohalli tuhoutui tulipalossa Antinkankaalla perjantain ja lauantain välisenä yönä. Pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta puolenyön aikaan.

Pelastuslaitos sai palon hallintaan yön aikana, eikä palo levinnyt ympäristöön. Tilanteen alkuvaiheessa linja-autoja siirrettiin pois palavasta rakennuksesta. Myös piha-alueella olevia autoja siirrettiin kauemmas.

Tulipalossa ei ole havaittu henkilövahinkoja. Palosta muodostui voimakkaasti savua mutta savu ei aiheuttanut välitöntä vaaraa ympäristölle tai lähialueen asukkaille. Sen sijaan aineelliset vahingot ovat merkittävät. Halli on tuhoutunut käyttökelvottomaksi ja sen mukana yksi linja-auto. Rakennuksen piha-alueella oli yksi linja-auto joka kärsi lämpö- ja savuvahinkoja.

Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa. Syttymissyytä aletaan selvittää vasta tänään päivän aikana.

Tulipaloon hälytettiin resursseja Jokilaaksojen pelastuslaitokselta pelastuskomppania, yhteensä kuusi sammutusautoa, kolme säiliöautoa, kaksi puomitikasautoa ja raivausauto.

Poliisi on eristänyt alueen. Palon jälkisammutus kestää tunteja. Palon sammuttua kohde luovutetaan omistajalle, joka jatkaa kohteen jälkivartiointia.

Maarit Kesti
Tuli tuhosi rakennuksen käyttökelvottomaksi.

Tuli tuhosi rakennuksen käyttökelvottomaksi.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Anja

    Voi harmi, muistan kun siirryttiin Raiponkadulta siihen uuteen halliin.Oli se silloin upea ja iso halli.

  • Nimetön

    siinä meni taas yks kaunis rakennus ja pala historiaa 🙁

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: