Raahen Seutu & Raahelainen

Raahen Seutu ja Raahelainen etsivät kuvakilpailussa kesän parasta hetkeä. Se voi olla auringonlasku mielimaisemassasi tai riehakas kesätapahtuma. Paras hetki saattaa löytyä kesän festareilta tai onkireissulta.

Kilpailussa on kaksi sarjaa: valokuva ja video. Kuvaa hieno näkymä tai tilanne ja lähetä se toimituksen sähköpostiin osoitteella toimitus.raahenseutu@almamedia.fi. Kirjoita viestiin otsikoksi kesäkuva 2017.

Kilpailuun lähetettävän valokuvan tulee olla vaakamuotoinen jpg-kuva. Yksi kilpailija voi osallistua kilpailuun enintään kolmella kuvalla tai videolla. Kilpailuotoksen pitää olla tänä kesänä kuvattu.

Video voi olla kameralla kuvattu videopätkä tai vaikka kännykällä kuvattu mobiilivideo. Videon maksimipituus on 2 minuuttia.

Kirjoita sähköpostiviestiin lyhyt luonnehdinta kuvan tai videon sisällöstä ja anna sille kuvaava nimi. Lisäksi tarvitsemme nimesi ja puhelinnumerosi.

Raahen Seudun toimitus valitsee kesän lopussa 10 parasta valokuvaa ja videota loppukilpailuun, jossa voittaja ratkaistaan yleisöäänestyksellä.

Sekä valokuva- että videosarjan voittajat palkitaan lahjakortilla.

Kilpailuun lähetetyistä kuvista julkaistaan kesän aikana kuvakoosteita sekä painetussa lehdessä että Raahen Seudun verkkolehdessä. Videot julkaisemme lehden verkkosivulla. Saatamme käyttää kuvia ja videoita myös lehden Facebook-sivuilla.

Kuvien julkaisemisesta ei makseta palkkiota.

Kilpailuaika on 10.6.–31.8.2017


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: