Mikit ja Minnit kohtasivat Donaldit ja Melaniet

Vesa Joensuu
Mikit ja Minnit kohtasivat Donaldit ja Melaniet

Palanpainikkeeksi kermavaahtoa.

Mikko Määttä

Raahen lukion nahkapäivässä olivat edustettuina Yhdysvaltain politiikan ja viihteen suurimmat nimet. Vanhempaa ikäpolvea olivat Mikki ja Minni Hiiri. Politiikan huipulta paikalla olivat Donald ja Melanie Trump. Donald on viime aikoina tullut tunnetuksi Yhdysvaltain presidenttinä.

Toinen kuuluisa pariskunta, joka oli läsnä lukiolla moninkertaisesti, oli Kanye West ja Kim Kardashian.

Edustus oli moninkertainen, sillä saman luokan kaikkia poikia oli ohjeistettu pukeutumaan Kardashianeiksi ja tyttöjä Westeiksi.

Lukion salissa järjestetty juhla koostui muun muassa syöntikilpailuista. Palkintoina jaettiin tikkareita.

–Meillä ei ole mitään hoppua sinänsä, juhlan juontajat kannustivat kilpailijoita.

Vauhdilla ei ollut väliä, kunhan vain joku tuli ensimmäiseksi.

Juhlatunnelmaa loivat vanhat hitit menneiltä vuosikymmeniltä. Scorpionsin Wind of Chance ja Las Ketchup Aserejé soivat peräkkäin.

Vilma Honkala, kuten kaikki muutkin 1D-luokan tytöt, oli pukeutunut Jokeriksi. Hän kertoi juhlan jälkeen, että hän ei tiennyt ollenkaan, mitä oli odotettavissa.

Juhlassa palkittiin parhaiten pukeutuneet. Aivan lopuksi kaikki ykköset pääsivät laulamaan yhdessä Antti Tuiskua. Heilutaan-kappaleen koreografiakin oli otettu haltuun.

–Tämä juhlahan meni tosi hyvin, juontajat kiittelivät lopuksi.

Juhlasali tyhjentyi Juha Tapion soidessa kaiuttimista.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: