Viikon ajan lukijamme ovat voineet tutustua Raahen Seudun uudistuneeseen verkkopalveluun ilmaiseksi. Nyt on aika kaivaa asiakasnumero esiin ja kirjautua sivuille. Tilaajat saavat käyttöönsä koko digitaalisen sisältömme yhdellä tilausmaksulla.

Olen tilaaja, mutta en ole ennen käyttänyt teidän digitaalisia palvelujanne. Mistä saan käyttäjätunnukset?

Tarvitset asiakasnumeron. Sen löydät helpoiten kirjeestä, jonka olet saanut kotiisi tällä viikolla. Numeron löydät myös kanta-asiakaskortista tai laskusta. Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa palveluumme, syötä sinne asiakastunnuksesi ja postinumerosi. Sen jälkeen voit luoda käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi.

Mikä ero on asiakasnumerolla ja käyttäjätunnuksella?

Asiakasnumeroa tarvitset kirjautuessa vain kerran. Sen avulla sinut tunnistetaan tilaajaksi ja voit luoda itsellesi oman käyttäjätunnuksen (sähköpostiosoite), joka on mukavampi muistaa.

Miksi kirjautumista muutetaan?

Asiakaspalautteessa on toivottu erilaista kirjautumistapaa, koska asiakasnumeron muistaminen koetaan hankalaksi.

Pitääkö sivuille kirjautua joka kerta uudestaan?

Ei tarvitse. Kirjautuminen pysyy tietokoneen tai kännykän muistissa, ellei verkkoselaimessasi ole asetuksia, jotka pyyhkivät selaimen sulkiessasi kirjautumistiedot pois.

Kun kommentoin juttuja kirjautuneena, näkyykö käyttäjätunnukseni (sähköpostiosoitteeni) muille lukijoille?

Ei näy. Edes toimitus ei normaalisti näe, kuka juttuja kommentoi. Tiedot selvitetään vasta, jos siihen on erikseen syytä.

Mitä jos unohdan salasanan?

Sivustolta löytyy "Unohditko salasanan" -toiminto, joka on tuttu kaikille erilaisten verkkopalvelujen käyttäjille.

Jos tarvitset apua kirjautumiseen, soita asiakaspalveluumme numeroon 010 665 8987. Numero palvelee arkisin kello 8–17. Puhelun hinta on 0,088 euroa minuutilta, myös jonotusaika on maksullinen.


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Olen verkkolehden tilaaja ollut jo pari vuotta. luen aina Lehtiluukun kautta lehdet. sinne kun luo tunnukset lukeminen on todella helppo . Läppärillä tabletilla tai vaikka kännykällä.

  • Nimetön

    Voi olla vaikka kuinka moneella laitteella kirjautuneena yhtäaikaa, meillä on ainakin onnistunut.
    Ei ollut vaikea asiakasnumerolla kirjautua, senhän voi kirjoittaa pienelle paperinpalalle vaikka, jos ei muista, ja teippaa sitten tabletin taakse tms. Mutta ei kyllä haittaa tämä nykyinenkään systeemi.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: