Sari Jaatinen

Vihannin Reserviläiset ry:n puheenjohtaja Pasi Parkkila on nimetty Reserviläisliiton hallitukseen.

Parkkila edustaa hallituksessa Pohjois-Pohjanmaan Reserviläispiiriä kauden 2018–2020. Liittokokous vahvistaa asian marraskuussa.

–Hallituspaikka on todella mielenkiintoinen näköalapaikka. Otan haasteen mielenkiinnolla vastaan, Parkkila sanoo.

Henkilökohtaisia tavoitteita tulevassa liiton hallitustyöskentelyssä Parkkila ei osaa vielä määritellä. Hän kokee tärkeimpänä tehtävänään viestinviejän roolin.

–Yritän olla viestinviejä kentältä hallitukseen ja tuoda sieltä päin terveisiä tänne. Toisaalta taas pyrin turvaamaan reserviläisten toimintaedellytyksiä ja että vapaaehtoisten asemaa edelleen kasvatettaisiin. Myös maanpuolustustahdon ylläpitämisessä järjestöllä on merkittävä tehtävä. Puolustusvoimat käyttävät vapaaehtoisia huomattavasti enemmän kuin takavuosina.

Reserviläisliiton RESS 2020 -strategia määrittelee liiton kehittämisen suuntaviivat vuosille 2016–2020.

Keskeisiksi tavoitteiksi asiakirjassa on määritelty liiton tunnettuuden kasvattaminen, suomalaisten maanpuolustustahdon ylläpitäminen sekä liiton edunvalvonnan tehostaminen. Yhtenä strategian tavoitteena on tehostaa liiton hallintojärjestelmää.

Liiton hallitus seuraa vuosittain strategian toteutumista ja tekee tarvittaessa muutosesityksiä liittohallitukselle. Tänä vuonna RES 2020-strategiaa on jalkautettu piireihin ja yhdistyksiin.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: