Fatima Mattila

Tieto- ja viestintäteknologia eli ICT muuttuu jatkuvasti ja työnkijöiltä vaaditaan jatkuvaa uudelleen kouluttautumista. Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto tarjoaa uutta rekrytointikoulutusta, jossa jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtainen opetussuunnitelma yritysten tarpeiden mukaan.

Mikä on TE-toimiston tarjoama uusi ICT-alan RekryKoulutus, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston palveluesimies Eeva Peuraniemi?

ICT-alan RekryKoulutus on uusi yrityslähtöinen koulutus, joka helpottaa ICT-alan rekrytointia. Se on etukäteen kilpailutettu koulutustarjotin.  

Koulutuksen voi hankkia minkä tahansa toimialan yritys, kunhan sisältö muodostuu ICT-kokonaisuuksista. Koulutus voidaan aloittaa normaalia RekryKoulutusta nopeammalla aikataululla.

Jos työnantajalla on jo valmiiksi tiedossa koulutettava henkilö, saadaan koulutus järjestettyä vielä nopeammin.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Koulutus on suunnattu ICT-alalla asiantuntijatehtävissä toimineille. Hakijalla voi ennestään olla alan koulutus tai hänellä voi olla alan työkokemusta tai muuta kokemusta.

Kohderyhmän tarkemmat osaamisvaatimukset määritellään yritysten tarpeista.

Missä ja miten koulutus tapahtuu?

Koulutuksen järjestävät Saranen Consulting Oy ja Opiframe Oy, joilla on valmiina koulutuksen sisältö.

Koulutus tapahtuu monimuotokoulutuksena, ja jokaiselle koulutettavalle suunnitellaan oma, henkilökohtainen opetussuunnitelma.

Erityisen tärkeää on opetuksen sisältö ja laajuus, että se sopii koulutettavan ja yrityksen tarpeisiin. Eri henkilöiden koulutusten sisällöt voivat olla hyvin erilaisia.

Koulutuksen järjestäjien yhteistyöyritykset ja -organisaatiot toimivat työssäoppimispaikkoina.

Koulutusalueena toimii koko Pohjois-Pohjanmaan alue.

Miten tulee toimia, jos koulutus kiinnostaa?

Kannattaa ottaa yhteyttä TE-toimistoon, ja tarpeiden mukaan koulutus voidaan aloittaa hyvinkin nopeasti laatimalla hakijalle henkilökohtainen suunnitelma.

Tällä hetkellä meillä on haussa FullStack-Devaaja rekrykoulutus, mutta kannattaa seurata tarjontaa.

Koulutukset syntyvät yritysten tarpeiden mukaan.

Työllistyykö RekryKoulutuksen käynyt henkilö?

Rekrykoulutusten tavoitteena on, että koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät yrityksiin.

Onko uusi ICT-alan Rekrykoulutus herättänyt kiinnostusta?

Koulutusta parhaillaan markkinoidaan ja yritysten puolelta on ollut kysyntää.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: