Vappu Kallio

Pyhäjoella on ryhdytty hakemaan väistötiloja eskariopetukselle, joka on toiminut Pyhäjoen monitoimitalossa.

Terveystarkastaja Jukka Häikiö on päätynyt suosittelemaan esiopetuksen siirtämistä pois monitoimitalolta kuukauden kuluessa. Häikiö on tehnyt päätöksen tutustuttuaan monitoimitalon kuntoarvioon ja kuntotutkimukseen ja käytyään tutustumassa tilanteeseen.

Terveydensuojeluviranomainen hyväksyy väistötilat ennen niiden käyttöönottoa.

Väistötilaratkaisu valmistellaan sivistystoimen ja teknisen toimen yhteistyönä, mutta varsinaisen päätöksen asiassa tekee sivistyslautakunta.

Vuonna 1987 rakennettu monitoimitalo on tullut remontin tarpeeseen.

Kunnanhallitus on päättänyt käynnistää peruskorjauksen suunnittelun heti. Tavoitteena on saada rakennukselle 20 vuotta lisää käyttöaikaa. Pyhäjoella asia ilmaistaan niin, että talon kuntoluokan täytyy nousta kouluarvosanaan 8.

Pyhäjoen monitoimitalo on rakennettu 1987. Rakennuksen arvo on 267000 euroa. Peruskorjauksen pitäisi valmistua elokuuhun 2019 mennessä.

Suunnitteluryhmän puheenjohtajana toimii sivistyslautakunnan puheenjohtaja Niko Rantanen.

Monitoimitalon teknistä kuntoa ja käyttöä koskeva informaatiotilaisuus järjestetään monitoimitalolla ensi viikon keskiviikkona 18.10. klo 18. Paikalla ovat sivistystoimenjohtaja Antero Tervonen ja tekninen johtaja Aimo Korpi.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: