Vappu Kallio

Pyhäjoen monitoimitalon kunnosta käyty keskustelu on kiihtynyt Pyhäjoella. Konsultin tekemä kuntoarvio on nyt osoittanut, että talo on peruskorjauksen tarpeessa. Vesikatto on niin huono, että se pitäisi korjata heti.

Kunnanhallitus päätti perustaa toimikunnan selvittämään, miten talon vikojen korjaaminen lähtisi nopeasti liikkeelle jo ensi vuonna. Hanketta johtaa ja seuraa suunnitteluryhmä, jota johtaa Niko Rantanen varapuheenjohtajanaan Pirkko Lintunen. Muita jäseniä ovat Aimo Korpi, Pekka Pelttari, Mikko Koskela, Tero Niemi, Antero Tervonen ja Heikki Hirvikoski. Rakentamistoimikunta asetetaan suunnittelutyön päätyttyä.

Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että jo tänä vuonna hankkeeseen varataan 30000 euron lisämääräraha suunnittelua varten.

Pyhäjoen esikoulu on toiminut pitkään monitoimitalon näyttämöllä. Nyt joudutaan miettimään sekin, joudutaanko eskari siirtämään väistötiloihin vai jatkaako se nykyisissä tiloissa.

Jos eskari sijoitetaan muualle, vaihtoehdoksi tulee todennäköisesti konttirakennuksen hankkiminen eskarien käyttöön, kertoo kunnanhallituksen puheenjohtaja Matti Pahkala (kesk).

Monitoimitalo oli tapetilla jo Pyhäjoen kunnan viime vuoden arviointikertomuksessa, missä monitoimitalon siisteyttä moitittiin huonoksi. Antero Tervonen, AImo Korpi ja Eija Sarpola kertovat antamassaan vastineessa, ettei monitoimitalolle ole saatu enää työllistettyä iltavalvojaa. Jos iltavalvontaa järjestetään, se saattaa heidän mukaansa johtaa käyttömaksujen nostamiseen.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

 • Ottakaa tarkasti selvää

  Ottakaa huomioon:

  Kaikki vaurioituneet alueet pitää poistaa. Ei riitä että tehdään tiivis nykyisestä.

  Kaikki pohjat pitää kaivaa pois ja vaihtaa.

  Paikalle saa jäädä kalanruoto.

  Laskekaa sitten kannattaako. Pienikin määrä epäpuhtautta riittää ongelmaksi. M

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: