Raahelaismies ajoi kännissä ojaan

Arkisto
Raahelaismies ajoi kännissä ojaan

Vihannissa sattui varhain sunnuntaiaamuna ulosajo.

Raahen Seutu

Raahen Vihannissa tapahtui aamuyöstä liikenneonnettomuus, jossa henkilöauto suistui kovassa vauhdissa ulos tieltä. Poliisi sai ilmoituksen jonka mukaan Raahesta oli lähtenyt liikkeelle henkilöauto, jonka kuljettaja oli ilmoituksen mukaan humalassa.

Poliisi löysi henkilöauton ulosajaneena Kantatie 86:lla Vihannista Oulaisten suuntaan Lampinsaaren risteyksen eteläpuolella.

Henkilöauton kuljettaja oli lentänyt ulosajon seurauksena auton ulkopuolelle. Hänet kuljetettiin ambulanssilla hoitoon Oulun yliopistolliseen sairaalaan.

Tapahtumapaikan jäljistä ja poliisille tulleista havainnoista päätellen henkilöauton kuljettajalla on ollut tapahtumassa huomattava ylinopeus. Tapahtumasta ei aiheutunut vaaraa ulkopuolisille. Kuljettaja oli raahelainen mies.

Poliisi tutkii tapahtunutta ulosajoa tässä vaiheessa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä rattijuopumuksena. Lisäksi kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: