Rattijuoppo ajoi ulos tieltä Mattilanperällä

Poliisi sai lauantaina noin kello 11.30 aikaan ilmoituksen Pattijoella sijaitsevalta huoltoasemalta, että beigen väriseen Toyotaan oli tankattu bensaa ja jätetty bensa maksamatta. Myöhemmin, noin kello 14 aikaan, poliisi sai ilmoituksen Ollinsaaresta: Humalainen mies oli ajanut kaupalle beigen värisellä Toyotalla.

Poliisi ei kuitenkaan tavoittanut autoa kummallakaan kerralla.

Samana iltapäivänä poliisiin otettiin vielä yhteyttä Mattilanperältä noin kello 15 aikaan. Ilmoituksen mukaan humalainen mies oli ajanut Mattilanperälle beigellä Toyotalla. Hän oli ajanut autoa holtittomasti ja reilua ylinopeutta kohti Mattilanperällä sijaitsevaa koulua. Miehen ajomatka päätyi tieltä ojaan.

Poliisi tavoitti miehen ulosajopaikalla ja hänet toimitettiin lopulta ambulanssilla Ouluun sairaalan. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja polttoainenäpistyksestä. Mies oli 27-vuotias oululainen.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: