Taitajakisoista Jimille ja Raisalle viitossijat Raaheen

Taitajakisoista Jimille ja Raisalle viitossijat Raaheen

Tämänvuotisista Taitajakisoista tuli Raaheen kaksi viidettä sijaa.

Vappu Kallio

Raahesta Taitaja-finaaliin lähteneet Jimi Käräjäoja ja Raisa Pietarila ovat molemmat sijoittuneet viidensiksi omissa sarjoissaan.

Raahen Porvari- ja Kauppakoulua edustanut Raisa Pietarila kilpaili visuaalisen myyntityön sarjassa. Voittaja löytyi Tampereen seudun ammattiopistosta Tredusta.

Jimi Käräjäoja edusti Koulutuskeskus Brahea ja kilpaili autonasennuksen sarjassa. Voitto meni tänä vuonna kuten myös viime vuonna Seinäjoelle.

Sarjoissa kilpaili 8 nuorta taitajaa.

Koulutettujen nuorten ammattitaidon SM-kilpailut pidettiin Helsingissä Messukeskuksessa maanantaista torstaihin. Alle 21-vuotiaat tulevaisuuden huippuosaajat ja ammattilaiset kilpailivat yli viidelläkymmenellä eri ammattialalla.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: