Eevi Heikkinen

Raahen Rautatieasemalla on syttynyt pieni tulipalo maalaustöiden valmistelujen yhteydessä ennen kello kahta päivällä. Asemarakennuksen maalia poistettiin hiomakoneella, josta palon kerrotaan syttyneen.

–Tällä hetkellä palo ei leviä. Nyt tuuletetaan savuja rakennuksen yläkerrasta ja puretaan rakenteita jonkin verran ulkopuolelta, jotta voidaan olla varmoja, ettei palo leviä, kertoo päivystävä palomestari Jarmo Myllymäki Jokilaaksojen pelastuslaitokselta.

Hän toteaa, että palo vaikuttaa pieneltä, vain palon alulta. Hälytys tulipalosta tehtiin ajoissa. Asemarakennuksen pihalle on saapunut yksi sammutusauto ja kaksi tukiautoa.

–Vahingot eivät tällä hetkellä vaikuta isoilta, Myllymäki sanoo.

Myllymäen mukaan vanhojen rakennuksien kanssa täytyy silti olla varuillaan, sillä monesti uudistetut rakenteet voivat tuoda mukanaan yllätyksiä.

Maalia rakennuksen pinnasta poistanut kesätyöntekijä Ville Muhojoki kertoo tilanteen olleen rauhallinen, tulipalon alkua ei aluksi liioin huomattu.

–Tein siinä vielä hommia, kun palo alkoi, hän kommentoi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: