Roy Viitanen

Pattijoen Urheilijoiden supermiehet pelaavat viimeisiä kotiotteluita. Perjantaina PattU kohtaa Kankaanpään Mailan. Kolmen pisteen voitolla PattUlla säilyy mahdollisuus nousta alemman jatkosarjan kärjen tuntumaan. Voitto alkaisi myös varmistamaan sarjapaikan.

PattU – Kankaanpää pe 1.8. klo 18

Lauantaina 5–14-vuotiaat lapset ja nuoret hakevat rasteja Raahen hiihtomajan maastoista. Hippo-suunnistusmestaruuskisoissa tarjolla on rastireitti, tukireitti sekä lyhyt ja pitkä rata. Suunnistamaan voi lähteä kello 12–13 välisenä aikana. Aikuiset voivat osallistua tarvittaessa lasten mukana suunnistukseen. Kaikki lapset palkitaan.

Hippo-suunnistusmestaruuskisat la 12.8. klo 12 alkaen

Pattijoen Urheilijoiden B-poikien peli Ylivieskaa vastaan siirtyi superpesisottelun alta. B-poikien viimeinen kotipeli Ylivieskaa vastaan pelataan ensi viikon tiistaina.

PattU – Ylivieska ti 15.8. klo 17.30

AS Moonin vieraspeliputki tuotti kaksi voittoa. Lauantaina raahelaiset jatkavat IV-divisioonan pisteiden metsästystä tutuissa kotimaisemissa Koivuluodon nurmella.

AS Moon – OuTa la 12.8. klo 15

Seuraamme tällä palstalla alueemme urheilijoiden kilpailuja ja muita liikuntatapahtumia. Tiedätkö jonkin tapahtuman? Ilmoita meille toimitus.raahenseutu@almamedia.fi


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: