Vappu Kallio

Aila Ammunet, 53, on Raahen Seudun, Raahelaisen ja Pyhäjokiseudun uusi palveluneuvoja.

Raahessa Mattilanperällä asuva Aila Ammunet on ollut aiemmin 18 vuoden ajan SSAB:lla työterveyshuollon vastaanottosihteerinä Mehiläisen palveluksessa.

Hän on harrastanut 20 vuoden ajan karavaanaritoimintaa ja toimii Mattilanperän kyläyhdistyksen sihteeri-taloudenhoitajana.

– Olen kovasti innoissani uudesta työstä. Kaipasin töihin johonkin muualle kuin terveydenhoitoalalle, olenhan koulutukseltani yo-merkonomi. Nyt on vähän kuin tulisi ensimmäiseen työpaikkaan töihin, hän kertoo.

Hänen työtehtäviinsä kuuluu paikalla käyvien asiakkaiden palvelu, tilausasiat ja ilmoitusasiat, nimenomaan rivi- ja kuolinilmoitusten vastaanotto. Hän hoitaa useiden lehtien postitusajoja Alma Media -konsernissa.

Oulaisissa syntynyt Aila Ammunet kokee mieluisaksi sen, että yksi työpäivä viikosta kuluu Pyhäjokiseudun toimistossa. Hän voi näet samalla tavata oulaistelaista äitiään ja hoitaa hänen asioitaan.

Raahen Seudun ja Raahelaisen asiakaspalvelu on auki kävijöille kaikkina muina arkipäivinä paitsi tiistaisin kello 9–12.30 ja 13.30–15.30.

Pyhäjokiseudussa asiakaspalvelu on auki tiistaisin samaan kelloaikaan.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Hyvä Aila, tsemppiä uuteen työhön! ☺

  • Nimetön

    Tässä on nyt Nainen paikallaan ja homma toimii.:)

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: