Kristiina Tuikkala

Viime sunnuntaina Raahen linja-autoasemalta varastettu taksi-Skoda löytyi keskiviikkona alkuillasta päällisin puolin vahingoittumattomana Raahen verotoimiston edestä. Farmariauto oli palautettu jossain vaiheessa keskiviikkoa Fellmanin puistokadun varteen.

Pikaisen tarkastuksen autolleen tehnyt Heikki Vinberg laski auton mittariin kertyneen muutaman päivän aikana noin 3 000 kilometriä. Liekö voro käynyt autolla pikaisella kesälomamatkalla. Taksin luvattomasti käyttöön ottaneesta henkilöstä on vahva epäilys.

Vinbergin mukaan siivouksen jälkeen taksi on ajossa jo viimeistään perjantaina, mikäli siitä ei löydy suurempaa vikaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: