Roy Viitanen

Raahe-Kiekko koki perjantaina kauden ensimmäisen tappion II-divisioonassa, kun Limingan Kiekko haki Raahesta 1–6 (0–2, 1–0, 0–4) voiton.

–Ei oltu ollenkaan kaverin tasolla ja joukkueena tosi huonoja. Omia paikkoja ei käytetty hyväksi, ja kaveri meni sitten menojaan, Raahe-Kiekon kapteeni Ville Kuorilehto kommentoi.

Raahe-Kiekko loi ottelussa aivan riittävästi maalipaikkoja, mutta ottelun ainoa onnistuminen tuli toisen erän puolivälissä Lauri Laakon ohjaamalla ylivoimamaalilla.

LiKi iski avauserän seitsemännellä minuutilla nopeasti kaksi maalia.

Raahe-Kiekko kavennusta ja Laakon maalin jälkeen tasoitusta, mutta tehot olivat hukassa.

–Eka erä oli ihan kohtuullinen, ja meillä oli hyvät paikat, mutta naapuri sitten teki maalit, Raahe-Kiekon valmentaja Arto Ylisaari totesi.

Nousun yritys tyrehtyi viimeistään kolmannen erän alkuun. Puolessatoista minuutissa LiKi teki kaksi maalia lisää. Erän puolivälissä Raahe-Kiekon maalivahti Juha Haimakainen loukkaantui. Tilalle tullut Juho Tarkka joutui antautumaan ensimmäisessä tilanteessa, kun LiKi karkasi läpiajoon.

–Kaksi ensimmäistä vaihtoa ja kaksi maalia. Peli lopahti siihen.

Vastustaja sumputti hyvin maalin edustaa ja halusi voittaa enemmän, Ylisaari sanoi.

Raahelaiset yrittivät vielä hakea maalia ilman maalivahtia, mutta yritys päättyi LiKin viimeiseen maaliin tyhjiin. Raahe-Kiekon tappio päätti 5 ottelun voittoputken karulla tavalla.

–Olihan tämä varmasti pikku herätys joukkueelle, Ylisaari sanoi.

Juttua on korjattu loppunumeroiden osalta lauantaina kello 15.30.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: