Vuosien takaa -palsta palaa menneeseen

Vuosien takaa -palsta palaa menneeseen

Kuluvan vuoden aikana poiminnoissa seurataan, mitä tapahtui vuonna 1937, 1967, 1987 ja 2007. Mitä lähemmäksi nykypäivää tullaan, sitä enemmän uutisissa painottuu paikallisuus. Palsta julkaistaan tällä paikalla keskiviikkoisin.

Kunnallisen väkijuomaliikkeen tarkastajan toimi Raahen kaupungissa julistetaan täten haettavaksi kahden viikon kuluessa, tätä päivää kuitenkaan lukuunottamatta. Hakemukset on osoitettava kaupunginvaltuustolle ja lähetettävä kaupunginhallitukselle.

Englannin apulaiskauppaministeri J. P. Mallalien, joka seurueineen saapui maahamme tiistaina, vieraili eilen Raahessa ja Rautaruukki Oy:n tuotantolaitoksessa. Vieraat tutustuivat Rautaruukin tehdasalueeseen, jossa mm. valsaamon mekaaniset laitteet on toimitettu Englannista.

Tietokonepäivän kävijöiden runsaus on Raahen Tietotekniikka Oy.N toimitusjohtaja Esko Ristkarin mukaan selkeä osoitus siitä, että tietokoneet kiinnostavat ihmisiä hyvin paljon. RTT:n koneita voi tulevaisuudessa kokeilla entistä enemmän.

Pekkatori täyttyi keskiviikkona Wiljanpäivän markkinoiden tunnelmasta. Sadesäästä huolimatta tunnelma markkinoilla oli katossa. –Tämä on niin ihana tapahtuma, että tänne on pakko tulle joka vuosi, suitsuttaa Inga Nuojua kojunsa perukoilta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: