Yllätysnumero Raahen Pekanpäiville: jalkapallotyttöjen Suomi-Ruotsi -maaottelu pelataan Raahessa

Palloliitto
Yllätysnumero Raahen Pekanpäiville: jalkapallotyttöjen Suomi-Ruotsi -maaottelu pelataan Raahessa

Pohjois-Suomesta TU16-maajoukkueen rinkiin on kuulunut Oulu Nice Soccerin Heta Olmala.

Raahelainen

Raahen Pekanpäivien ohjelmatarjonta saa tänä kesänä uuden ulottuvuuden, kun tapahtuman aikana pelataan 2 jalkapallomaaottelua 2001-syntyneiden tyttöjen joukkueilla.

Palloliitto katselmoi viime viikolla Koivuluodon olosuhteet, ja FC Raahe ja Raahen kaupunki saivat yhdessä järjestettäväkseen avoimen PM- turnauksen kiihkeimmän maaottelun, Suomen ja Ruotsin kohtaamisen.

Alkulohkossa järjestetään Raahessa 2 maaottelua Pekanpäiväviikonloppuna. Sunnuntaina 2. heinäkuuta pelataan Koivuluodossa kello 14 Suomi-Ruotsi ja kello 18.30 Islanti - Ranska.

Muita PM-turnauksen ottelupaikkakuntia ovat Kemi, Kempele, Oulu ja Pudasjärvi.

Avoimeen PM-turnaukseen osallistuu 8 maata, jotka on sijoitettu 2 alkulohkoon. Suomen lohkossa pelaavat Islanti, Ranska ja Ruotsi. Toisen alkulohkon muodostavat Hollanti, Norja, Saksa ja Tanska.

– Tämä tyttöjen PM-turnauksen pelaaminen pohjoisessa kertoo siitä, että pohjoissuomalaiset seurat ovat osoittaneet kyntensä onnistuneiden maaottelutapahtumien järjestämisessä. Myös seurojen kiinnostus on ilahduttavasti kasvanut eikä kaikille halukkaille enää edes riitä isännöitävää, Pohjois-Suomen piirin puheenjohtaja Petteri Haapala toteaa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: