Mainos: Tutustu Raahen Seutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ai­kui­nen val­men­ta­ja haukkui jun­nu­tuo­ma­rin Raa­hes­sa – 11-vuo­tias Veikka pas­sit­ti val­men­ta­jan kat­so­moon

Lapsen harrastaminen saattaa loppua, jos aikuinen haukkuu juniorin toimintaa. Raahen jäähallissa sattui ikävä tapaus, jonka 11-vuotias tuomari Veikka Karjalainen hoiti tyylikkäästi. Vierasjoukkueen aikuinen valmentaja soitti suutaan nuorelle tuomarille, joka poisti valmentajan aitiosta. Lajiliitot tyrmäävät aikuisten epäasiallisen kielenkäytön ja käytöksen.

11-vuotias raahelainen Veikka Karjalainen oli tuomaroimassa 9-vuotiaiden jääkiekkoilijoiden leijonaliigaotteluita tammikuisena viikonloppuna Raahen jäähallissa. Ensimmäinen peli meni hyvin, mutta toisessa ottelussa vierasjoukkueen aikuinen miesvalmentaja oli alusta alkaen huutanut, arvostellut ja haukkunut Veikkaa melkeinpä jokaisesta vihellyksestä.

Samaa törkeää huutoa oli ollut tiettävästi myös kyseisen joukkueen ensimmäisessä ottelussa, jota tuomaroi eri poika.

Valmentajan mielestä välillä Veikka vihelsi turhaan ja välillä jätti kokonaan viheltämättä. Eli käytännössä mikään ei mennyt valmentajan mielestä niin kuin olisi pitänyt.

Tauolla Veikka oli sanonut valmentajalle, että jos vielä kerran huudat, niin sinun paikkasi on katsomossa.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.