Raahen Seudun edus­kun­ta­vaa­li­ko­ne avautui – ­Vas­taa ja löydä sinulle sopivin eh­do­kas!

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Aino Kai­jan­kos­kel­le jo neljäs SM-mi­ta­li – 16-vuo­tiaat Emma Eko­luo­ma ja Kati Sep­pä­nen ottivat hie­nos­ti roolia prons­si­jouk­kuees­sa

Aino Kaijankoski ottaa nyt pienen tauon jääkiekosta, mutta pelit jatkuvat ensi kaudella.

Oulun Kärppien naisten jääkiekkojoukkue päätti kautensa pronssijuhliin viime sunnuntaina. Joukkueessa pelasi kolme Raahen seutukunnan kasvattia: 16-vuotiaat raahelaiset Emma Ekoluoma ja Kati Seppänen, sekä Siikajoelta lähtöisin oleva 21-vuotias Aino Kaijankoski. Kahdelle ensin mainitulle tämä oli läpimurtokausi aikuisten pääsarjaan, mutta hyökkääjät saivat siltikin heti runsaasti vastuuta ja tekivät myös tulosta.

Puolustuksen lukkona häärinyt Kaijankoski puolestaan kuuluu nuoresta iästään huolimatta joukkueen kokeneeseen kaartiin. Hän kiitti vastuusta ja luottamuksesta, ja astui ison askeleen urallaan eteenpäin.

Kärppien naisten joukkue uudistui ja nuortui tälle kaudelle. Materiaali oli melko kapea, ja kun loukkaantumiset ja sairastelut söivät sitä entisestään, voi pronssia pitää melkein kuin mestaruutena.

Lue digiä _1 kk 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.